Velkommen til Plan-EVO
Hovedside
Om bedriften
Ansatte
Fagområder
Referanse
Godkjenninger
Nyheter
Linker


Plan-Evo holder til ved Strandsenteret på Sjøvegan. Her har vi møterom, kontorer og administrasjon. Plan-Evo har per dags dato 9 ansatte, noe som tilsvarer over 8,7 årsverk. Vi leier i tillegg ut kontor, og samarbeider med interiørarkitekt Kari Sofie Rognsaa innen diverse prosjekter, f.eks. med renovering og utbyggingen av SABE.

Plan-Evo tilbyr et totalkonsept der vi kan gjøre alt fra idé til ferdig produkt. Bedriften er utstyrt med det nyeste EDB-utstyret og er dermed konkurransedyktige i forhold til andre firmaer.

Rådgivende Ingeniører Plan-Evo A.S tilbyr næringslivet, kommuner m.v. faglig bistand innenfor planlegging (Ingeniør-/Arkitektoppgaver), finansiering, organisasjon og utredninger.
Våre oppdrag spenner over et vidt felt som strekker seg fra idéskapning, finansiering, prosjektutvikling til de rene fysiske planer. 

For at vi skal være konkurransedyktige har lagt vekt på å kunne tilby faglig ekspertise, og ha det nyeste innen EDB-utstyr tilgjengelig.

Om ønskelig, kan vi bistå med <nøkkelen i døra> prosjekter, som innebærer ivaretakelse fra ideer via finansieringen til fysisk ferdigstillelse. 

  

 

Copyright © 2004- Halvor Wold